top of page

MINÄ

Niina Laitanen

Olen aina pitänyt kaikesta kauniista ja vähemmän kauniista asioista löydän aina jotain hyvää. Nuoruudessa opiskelin kosmetologiksi ja parturi -kampaajaksi.
Myöhemmin järkivalinnat veivät minut sairaanhoitajan ammattivalinnan pariin. Sairaanhoitajan ammatista tuli leipätyöni. Koko ajan olen kuitenkin haaveillut visuaalisesta ammatista, joka antaisi vapauden käsillä tekemiseen ja luovuuden valloille pääsemiseen.
Oman kodin, sekä sukulaisten, että ystävien kotien sisustaminen ja sisustus ideoiden jakaminen ovat olleet vuosikymmenet suuri intohimoni ja tähänastinen harrastukseni. Toive sisustussuunnittelijan ammatista sai viimeisen sysäyksen, kun omaa kotia kuvattiin Joulu-lehteä varten. Ymmärsin, että kotini sisustus oli herättänyt mielenkiinnon ja sen tuomaa tunnelmaa haluttiin jakaa myös muille.


Kesällä 2021 pitkäaikainen haaveeni toteutui ja valmistuin unelmieni ammattiin. Sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolista.

Sisustussuunnittelijana teen työtä suurella sydämellä, hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella, asiakkaan tarpeet ja toiveet ensisijaisesti huomioiden.

20211124_120048000_iOS.jpg
bottom of page